Perlička supreme s nádivkou

Maso | Březen 28, 2016 | By

Perlička supreme s nádivkou

Perlička supreme s nádivkou

Perlička supreme s nádivkou
Porce 6
Sváteční alternativa kuřete. Perličku prodává např. MAKRO. Můžete koupit balení Supreme - prso s kostí a kůží v balení po dvou. Výhodou Supreme - část prsa s kostí a kůží - je jeho rychlá a efektní úprava. Maso si zachovává pod kůží šťavnatost a není tak vysušené jako klasický prsní řízek. Rozhodně stojí za vyzkoušení, rozdíl v chuti je obrovský.
Napsat hodnocení
Tisk
Čas na přípravu
15 min
Doba vaření
1 hr
Celkový čas
1 hr 15 min
Čas na přípravu
15 min
Doba vaření
1 hr
Celkový čas
1 hr 15 min
Ingredience
  1. 6 perliček Supreme nebo Zlaté kuře Supreme (část prsa s kostí a kůží)
  2. 3 vejce
  3. 50 g šunky
  4. jarní cibulka
Příloha ratatouille
  1. směs zeleniny např. cuketky, mrkev, fenykl, jarní cibulka, nové brambory, česnek, lilek apod.
Instrukce
  1. Každé supreme prso naplníme do kapsy pod kůží míchanými vajíčky se šunkou a jarní cibulkou. Vajíčka udělejte řidčí. V troubě se dopečou a zajistí, aby se maso nevysušilo. Osolte, opepřte. Vložte společně s pokrájenou zeleninou do pekáčku a podlijte vývarem nebo vodou.
  2. Pečte v předehřáté troubě na 180°C cca 45 minut přiklopené a na poslední čtvrt hodinu odklopte a dodělejte kůžičku. Na každý supreme dejte plátek másla pro lahodnou chuť.
Kitchen Table http://www.food-4jazz.cz/
Perlička supreme s nádivkou

Perlička supreme s nádivkou

DSC_0396 DSC_0392

Comments

Be the first to comment.

Leave a Comment

You can use these HTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>