Jahodová dřeň na dřívku

Zmrzlina | Červen 30, 2016 | By

Jahodová dřeň na dřívku

Jahodová dřeň na dřívku

Jahodová dřeň na dřívku
Porce 6
Přebývá vám úroda jahod? Zkuste je zamrazit jako jahodovou dřeň na dřívku. Dnes najdete v obchodech různé formičky na nanuky, které k výrobě můžete použít.
Napsat hodnocení
Tisk
Čas na přípravu
15 min
Celkový čas
3 hr 15 min
Čas na přípravu
15 min
Celkový čas
3 hr 15 min
Ingredience
  1. 500 g jahod
  2. 3 lžíce cukru moučka
  3. 1 lžička vanilkového extraktu (nemusí být)
  4. 1 lžička citronové šťávy pro zvýraznění barvy a chuti
Ještě potřebujete
  1. formičku na nanuky
Instrukce
  1. Dejte jahody, vanilkový extrakt, citronovou šťávu a cukr do mixéru, rozmixujte. Pár jahod si nechte stranou, rozsekejte najemno nožem a přidejte do jahodové kaše pro lepší vzhled a strukturu.
  2. Dejte do nanukových forem a nechte zmrazit alespoň na 3 hodiny.
Kitchen Table http://www.food-4jazz.cz/
DSC_1127 DSC_1126 DSC_1125 DSC_1119 DSC_1118
Jahodová dřeň na dřívku

Jahodová dřeň na dřívku

Comments

    • Jazz Queen

      Leave a Reply

      Jazz Queen
      Červen 22, 2017

      V internetovych obchodech. Tyto v kitchenette.

Leave a Comment

You can use these HTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>