„Chlapský“ lečo

Uncategorized | Září 13, 2016 | By

"Chlapský" lečo

"Chlapský" lečo

"Chlapský" lečo
Porce 4
Na lečo je u nás specialista můj manžel. Nechala jsem se tedy inspirovat chlapskými chutěmi a výsledek je famózní. Jestli vaše drahá polovička zeleninové pokrmy nemusí, tento recept by ho mohl přesvědčit. Obvzlášť, když se pikantní lečo skvěle snoubí s vychlazeným pivem.
Napsat hodnocení
Tisk
Čas na přípravu
15 min
Doba vaření
10 min
Celkový čas
25 min
Čas na přípravu
15 min
Doba vaření
10 min
Celkový čas
25 min
Ingredience
  1. 1 velká cibule nakrájená na jemno
  2. 2 stroužky česneku
  3. 2 červené papriky
  4. 4 velká rajčata
  5. 1/2 malé cukety nakrájená na kostičky
  6. 1 chorizo picante (španělská klobása tepelně neopracovaná)
  7. 1 lžička mleté papriky
  8. 1 lžíce rajčatového protlaku
  9. 1 lžička cukru dle chuti
  10. 2 vejce
  11. sůl, pepř
  12. olivový olej
  13. petržel na odzdobu
Instrukce
  1. Na velké pánvi zpěňte cibulku, přidejte na kostičky nakrájené chorizo, česnek a cuketu. Orestujte. Přidejte nakrájenou papriku, ochuťte protlakem, mletou paprikou, solí, pepřem. Přidejte pokrájená rajčata a chvilku povařte ve vlastní šťávě. Pozor nepřevařit! Aby byl výsledek dokonalý, zelenina by měla pořád na skus křupat.
  2. Připravte si 2 vejce do hrnečku, prošlehejte. Vlijte do zeleninové směsi. Odstavte z plamene a vmíchejte lehce do směsi. Vejce by měli mít hladkou konzistenci.
  3. Posypte petrželkou na ozdobu. Podávejte s bagetou a studeným pivem.
Kitchen Table http://www.food-4jazz.cz/
DSC_2401 DSC_2400 DSC_2397 DSC_2395 DSC_2391 DSC_2390
"Chlapský" lečo

"Chlapský" lečo

Comments

Be the first to comment.

Leave a Comment

You can use these HTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>