Kuřecí řízečky v těstíčku

Maso | Prosinec 6, 2016 | By

Kuřecí řízečky v těstíčku

Kuřecí řízečky v těstíčku

Kuřecí řízečky v těstíčku
Porce 6
Varianta na klasiku. Trojobal nahradíte těstíčkem a o úspěch je postaráno. Řízečky nakrájejte opravdu na tenko, aby se pod těstíčkem dobře propekli. Úspěch zaručí i doba odležení přes noc. Maso zkřehne a bude jako "dortíček".
Napsat hodnocení
Tisk
Čas na přípravu
20 min
Doba vaření
20 min
Čas na přípravu
20 min
Doba vaření
20 min
Ingredience
  1. 500 g kuřecích prsou
  2. 4 stroužky česneku
  3. 200 ml bílého jogurtu
  4. sůl, pepř
  5. čerstvý tymián
  6. 2 vejce
  7. 150 g hladké mouky
  8. 200 ml mléka
  9. olej na smažení
Instrukce
  1. Kuřecí řížky nakrájejte na malé a tenké medailonky. Osolte, opepřete a naskládejte do uzavíratelné nádoby, kde je promícháte s lisovaným česnekem, jogurtem a sekaným tymiánem. Nechte takto marionovat nejlépe přes noc.
  2. Před smažením z řízků otřete jogurt a připravte si těstíčko z mléka, mouky a vajec. V něm medailonky namáčejte a vkládejte do rozpáleného tuku. Smažte do zlatova 2 - 3 minuty z každé strany.
  3. Vhodnou přílohou jsou šťouchané brambory.
Kitchen Table http://www.food-4jazz.cz/
DSC_2803 DSC_2802

Kuřecí řízečky v těstíčku

Kuřecí řízečky v těstíčku

Comments

Be the first to comment.

Leave a Comment

You can use these HTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>