Prosciutto bruschetta

Uncategorized | Červenec 30, 2017 | By

Prosciutto bruschetta

Prosciutto bruschetta

Prosciutto bruschetta
Bruschettu (čti brusketa) miluji na mnoho způsobů. Celé léto jí servíruji k bílým vínům nebo si jí dám v parném dni k obědu. Nikdy nezklame. Klasiku můžete vylepšit podle momentální chuti, ale základem vždy zůstavají čerstvá rajčata, bazalka, olivový olej, sůl a pepř. Já jsem si jí tentokrát ozdobila ještě sušenou vepřovou šunkou prosciutto.
Napsat hodnocení
Tisk
Čas na přípravu
5 min
Celkový čas
5 min
Čas na přípravu
5 min
Celkový čas
5 min
Ingredience
  1. bílý chléb italského typu
  2. cherry rajčata nasekaná nadrobno
  3. hrst čerstvé bazalky
  4. sůl, pepř
  5. olivový olej
  6. tenké plátky prosciutta
Instrukce
  1. Chléb opečeme v troubě pod grilem nebo v toastovači. Poklademe plátky prosciutta. Dáme vrstvu nasekaných cherry rajčat, osolíme, opepříme. Odzdobíme nasekanou bazalkou a zakápneme olivovým olejem těsně před podáváním.
Poznámky
  1. Nejvhodnější je bílé pečivo den staré.
Kitchen Table http://www.food-4jazz.cz/
DSC_3684 DSC_3683 DSC_3677 DSC_3676
Prosciutto bruschetta

Prosciutto bruschetta

Comments

Be the first to comment.

Leave a Comment

You can use these HTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>