Bramborové lupínky z trouby

Přílohy | Únor 13, 2016 | By

Bramborové lupínky z trouby

Bramborové lupínky z trouby

Bramborové lupínky z trouby
Jednoduchá příloha. V létě se výborně hodí ke grilovaným masům.
Napsat hodnocení
Tisk
Čas na přípravu
10 min
Doba vaření
40 min
Celkový čas
50 min
Čas na přípravu
10 min
Doba vaření
40 min
Celkový čas
50 min
Ingredience
  1. 1 kg brambor
  2. česnek
  3. čerstvě mletý pepř a sůl
  4. čerstvé byliny - tymián, rozmarýn
  5. olivový olej
Instrukce
  1. Brambory i se slupkou nakrájejte na slabší plátky. Vyskládejte na pečící papír, osolte, opepřete. Zakápněte olivovým olejem.
  2. Vložte do rozehřáté trouby na 180°C a pečte cca 40 minut.
  3. Pokud chvátáte, můžete zvýšit teplotu na 230°C a péct 20 minut.
  4. Na posledních 15 minut přidejte plátky česneku a čerstvé bylinky.
Kitchen Table http://www.food-4jazz.cz/
Bramborové lupínky z trouby

Bramborové lupínky z trouby

Comments

Be the first to comment.

Leave a Comment

You can use these HTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>